SODES Kültür Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel başkanlığında gerçekleşen toplantıya idareci ve öğretmenler katıldı.

Besni'nin geçmişten günümüze projelerde daima öncü rol üstlendiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; "Hepimiz bildiği üzere önümüzde bir Erasmus+ Çağrı programı var. Süreç başlamış bulunuyor. Erasmus projeleri hem personelimizin mesleki gelişimi hem de öğrencilerimiz akademik başarısı açısında büyük önem arz etmekte. Projelerimizin daha verimli olması, kabul edilebilirliği yüksek olması amacıyla Müdürlüğümüz bünyesinde bir ekip oluşturduk. Bu ekip ve sizler ile beraber bu yükü omuzlayarak iyi neticeler elde edeceğimize inanıyorum. Sizler bilgi, donanım ve irade olarak bunu başarabilecek güçtesiniz. Kıymetli Meslektaşlarım, kapımızın daima sizlere açık olduğunu tekrardan dile getiriyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, saygı ve sevgilerimiz sunarım” dedi.

Demirel'in konuşmasının ardından Erasmus, ECAS kayıt, URF kayıt ile Yasal Bilgilerin Sisteme yüklenmesi konularında bilgilendirme yapılarak alınan soru, görüş ve önerilerin ardından toplantı sona erdi.