Besni Kaymakamı  Çağlayan Kaya’yı makamında ziyaret eden Memur Sen Adıyaman İl Temsicisi ve Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ve beraberindeki heyet göreve yeni atanan Çağlayan Kaya’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Memur Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz görüşmede Adıyaman’ın eğitim alanında başarıya ulaşma çabasında olduğunu Türkiye genelindeki konumunu daha da yükseltmek için bir çok projenin aynı anda yürütüldüğünü ifade ederek Besni ilçemizin zaten istatistikleri yükselten başarısının yeni kaymakamla daha da artmasını temenni ettiklerini belirtti. Besnili hayırsever vatandaşların gerek okul yapımında gerekse eğitim öğretimi ilgilendiren diğer tüm alanlarda desteklerini esirgemediklerini vurgulayan Deniz ilçe mülki idaresinin bugüne kadar hayırsever işadamları ve vatandaşlarla kurduğu iyi ilişkilerin sonuç verdiğini söyledi. Memur Sen ve Eğitim Bir Sen olarak Türkiye’de en büyük sivil toplum kuruluşu ve genel yetkili sendika olduklarını ifade eden Ali Deniz, üretimden elde ettiğimiz gücü her zaman kazanıma dönüştürdük. Bunun en güzel örneği 3. Dönem toplu sözleşme görüşmeleridir. Bu görüşmeler neticesinde Memur Sen tarihi bir başarıya imza atmış, yüzlerce kazanımı kamu çalışanlarına hediye etmiştir.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Çağlayan Kaya ise, eğitimin önemine vurgu yaparak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitime gereken önemi vermeye devam edeceklerini söyledi.