Dumlupınar Ortaokulu Bilişim öğretmeni Abdülkerim Ortataş ve Fen Bilgisi Öğretmeni Halil İbrahim Şahin rehberliğinde 27.04.2019 tarihinde EDEP Projesi kapsamında Adıyaman’da düzenlenen Robiyaman Robot Yarışmasında “Hızlı Çizgi İzleyen” kategorisinde hem 1. hem de 2.oldu.

Türkiye’nin birçok ilinden katılımın olduğu yarışmada okulumuzdan birinci ve ikinciliği kazanan öğrencilerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel’i ziyaret etti.  Yapılan ziyarete İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Akdoğan, Bayram Canlı ve Fikret Ürey, Okul Müdürü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Dereceye giren öğrencilerimize hediyeler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; “Günümüz teknoloji açısından en üst seviyelerde. Yıllar önce hayal bile edemediğimiz nesnelere ve durumlara şu anda rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Hızla ilerleyen bir dünya var karşımızda. Bu hıza ayak uydurmak ve gelişimimizi sağlamak için çalışmalı ve üretmeliyiz. Alınan bu başarılı sonuçla bu yolda ilerlediğimizin kanıtıdır. Bu vesile ile emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, Başarılarının devamını diliyorum'' dedi.