21. Besni Eğitim Bayramı hakkında ve Besni de eğitimin genel durumu hakkında konuşulduğu, Besni Eğitim Bayramının ön çalışmasının yapıldığı ve Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ön hazırlık raporunun sunulduğu toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makam odasında gerçekleşti.

Toplantıda konuşan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, 21. Besni Eğitim Bayramının uluslararası bir statü kazanacağını belirterek; "Daha önce yapmış olduğumuz bazı ziyaretler ile Eğitim Bayramımızın Uluslararası bir nitelik kazanması için girişimlerde bulunmuştuk.  Besni Eğitim Vakfı Başkanımız İbrahim Bağış ile bu konu hakkında istişaremizi gerçekleştirerek atılması gereken adımları en kısa sürede gerçekleştireceğiz.

Besni Eğitim Vakfı Besni'de Önemli Bir Misyon Üstlenmiştir

Yıllar önce Besni Eğitim Bayramı ilk gerçekleştirildiğinde 'Besni Eğitim Bayramı Dünyada Kutlanılan İlk Eğitim Bayramıdır' demiştik. Yıllar geçtikçe yapılan programlar ve gösterilen faaliyetler ile Besni Eğitim Bayramı'nın ne kadar değerli olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır. Burada Besni Eğitim Vakfı önemli bir misyon üstlenmiş ve bundan sonrada 'Eğitimin DAVOS' u olma yolunda' üstlenmeye de devam edecektir. Bu yıl ve bundan sonraki yıllarda yapılacak olan bayramlarda almanak hazırlanarak sonuç bildirgesinin de yayınlanması dış ve iç paydaşlarımız için önemli ölçüde yarar sağlayacaktır.

Ben nazik ziyaretlerinden dolayı BEV Başkanımız Sayın İbrahim Bağış'a, Besni Eğitim Vakfı yönetimine ve Müdire Hanıma, Asım Öcal Bey'e ve Selvi Öcal hocama, Besni Eğitim Vakfı'nda görev süresini doldurmuş tüm başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyor, Besni'mizi eğitimde daha güzel yerlerde görme dileklerimle Besni birlikte güçlüdür diyorum" ifadelerine yer verdi.