Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un "Ziya Öğretmenle Eğitim Buluşmaları" kapsamında yapılan Adıyaman Buluşması sonrası Bakan Selçuk Twitter paylaşımında Şehit İmam Tan Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni Elif Gül Kurt, "Benim Adım Öğretmen" adlı eTwinning proje sunumuyla manşette yer aldı.

Konu ile ilgili bilgi aldığımız öğretmen Elif Gül Kurt; "Salgın döneminde öğrencilerimizin yanında nasıl olduğumuzu, öğrencilerimiz, biz öğretmenler ve Ziya öğretmenimizin Puzzle gibi bir bütün oluşturduğumuzu, 'Benim Adım Öğretmen’ diyen tüm proje ortaklarımızı anlattık. Biz birlikte güzel olduk, çok teşekkür ederim. Gerisi anlatılmaz yaşanır. Bu buluşmaya katılmamı sağlayan okul müdürüm Bülent Tabakçı ve İlçe Milli Eğitim Müdürüm Mehmet Demirel'e çok teşekkür ederim" dedi.

Şehit İmam Tan Ortaokulu Müdürü Bülent Tabakçı ise; "Kurucusu olduğumuz Benim Adım Öğretmen adlı eTwinning projemizle öğrencilerimizi kalplerine dokunan, onların hayatlarında iz bırakan öğretmenleriyle buluşturduk. Projemizde Türkiye, Azerbaycan ve Arnavutluk'tan katılan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile işbirliği içinde çalışmalar yaptık. Öğrencilerimiz öğretmenleriyle yaşadıkları komik, hüzünlü ve mutlu oldukları anıları bizlerle paylaştılar. Projemizde bulunan öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin fotoğraflarından Ziya öğretmenimizin Puzzle fotoğrafını oluşturduk ve Ziya öğretmenimizle bir gün buluşmak temennilerimizin olduğu mektuplarımızla birlikte Ziya öğretmenimize yolladık.

Benim Adım Öğretmen projemizle biz dedik ki öğrencilerimiz, biz öğretmenler ve Ziya öğretmenimiz hepimiz bir bütünüz. Puzzle parçaları gibiyiz. Ziya öğretmenimiz her zaman bizlere destek oldu. Bizde her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ise; "Sayın Milli Eğitim Bakanımızın 'Ziya Öğretmenle Eğitim Buluşmaları' kapsamında yapılan 'Adıyaman Buluşması' sonrası Sayın Bakanımızın Twitter paylaşımında öğretmenimiz Elif Gül Kurt Besni'mizi ve harika proje sunumuyla manşette yer aldı.

Okul Müdürü Bülent Tabakçı ile Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni Elif Gül Kurt'a Sayın Milli Eğitim Bakanımızın Ziya Selçuk'un ‘Adıyaman Öğretmen Buluşmasında’ Besni’mizi ve harika projenizi Ziya öğretmenimizin manşetine taşıdıkları için teşekkür ediyorum. Hepimiz gurur duyduk. İnşallah hep birlikte Besni'mize ülkemize ve insanlığa çok güzel şeyler yaşatacağız" ifadelerine yer verdi.