Gerçekleştirilen imza töreninin ardından yapılan açıklamada Ferhat Kara şu ifadelere yer verdi; "Türkiye'nin en büyük ve köklü kurs ağıyla bugüne kadar sayısız insan yetiştiren Doğru Cevap Kursları, 9. 10. 11. sınıflar ve üniversite sınavına hazırlık aşamasındaki öğrencilerin ders eksiklerini tamamlamak ve var olan eğitimlerine destek olmak amacıyla ülkenin dört bir yanında Özel Öğretim ve Kişisel Gelişim Kursları olarak hizmet vermektedir.

Doğru Cevap Okulları, okul öncesinden üniversiteye kadar öğrencilerin bağımsız ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmeyi; bireysel gelişimlerine, okullarına, toplumlarına ve çevreye duydukları sorumluluk bilincini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

7D Eğitim Kimliğimizle, güçlü başarı takip sistemi, online akademisi ve lider öğretmenleriyle geleceğin nitelikli insanlarını yetiştiriyoruz.

Türkiye'nin her bölgesinde güçlü şubeleri bulunan Doğru Cevap Eğitim Kurumları ,S.S. Besni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ile işbirliği yaparak, bu büyük çözüm ortaklığı anlaşmasıyla eğitim-öğretimin yaygınlaşmasına katkı sunmayı bir görev kabul etmektedir.

Doğru Cevap Eğitim Kurumları ile S.S. Merinos Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi arasında imzalanan işbirliği anlaşmasının detayları aşağıdaki gibidir:

-Anlaşma, Besni genelinde Doğru Cevap Okulları ve Doğru Cevap Kursları şubesi olan her kurumunda geçerlidir.

-Anlaşma gereği S.S. Besni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ve üyelerin birinci dereceden yakınlarına Eğitim Ücreti üzerinden indirim yapılmasını amaçlamaktadır.

-Anlaşma Doğru Cevap Okulları ve Doğru Cevap Kursları'nın liste fiyatları üzerinden peşin ödemelerde %20, vadeli ödemelerde %15 "Eğitim Ücreti İndirimi"ni kapsamaktadır.

İş bu protokol 30.09.2021 tarihine kadar geçerlidir.

Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ise yapmış olduğu açıklamada; "İlçemizde yeni açılan Doğru Cevap Eğitim Kurumunun 9. 10. 11. Sınıflar ve Üniversite sınavına hazırlık aşamasındaki öğrencilerin eksikliklerinin giderilmesi ve eğitimlerine destek olmak amacıyla Küçük Sanayi Sitemiz ile Doğru Cevap Eğitim Kurumu arasında yapılan Protokol gereği Küçük Sanayi Sitemizin Üyeleri ve Üyelerimizin birinci derecedeki yakınlarına Peşin ödemelerde % 20, Vadeli ödemelerde ise % 15 Eğitim Ücreti İndirimi yapılacaktır. Üyelerimize önemle duyurulur" dedi.