Besni’de öğrenim gören öğrencilerin akademik başarısını ve toplumsal değerlere bağlılığını artırmak amacıyla ''Okullarda Başarıyı Artırma Çalışması'' kapsamında aşağıdaki takvime göre:

28.01.2020 Salı günü Anaokul ve İlkokul Müdürleriyle, 29.01.2020 Çarşamba günü Ortaokul Müdürleriyle, 30.01.2020 Perşembe günü Lise Müdürleriyle toplantı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel başkanlığında yapılan toplantılarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortaokullar, Liseler ve Besni RAM Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan Adım Adım Başarı Besni (Daha ileriye En İyiye) Projesinin hedefleri, uygulama adımları, proje çıktıları ayrıntılarıyla ele alındı.

Toplantıda konuşan Demirel; “Adım Adım Başarı Besni (Daha ileriye En İyiye) Projesi ile öğrencilerimizin LGS ve YKS sınavlarında başarıları arttırılırken aynı zamanda sosyal ve kültürel becerilerinin de geliştirilmesi hedeflenmektedir. Öğrencilerimizin açılacak atölyelerde yaparak yaşayarak öğrenmelerinin en etkili ve kalıcı yol olacağını, bunun için de proje kapsamında görev alacak her kademedeki personelimizin üzerine büyük sorumluluk düşüyor. Toplantılarda belirlenen aralıklarla okul müdürleriyle istişare ve değerlendirme toplantılarının yapılması ve bu gibi güzel uygulama örneklerinin yaygınlaştırılması gerekmektedir “ dedi.