ADIYAMAN (ÇELİKHAN)- Adıyaman’ın Çelikhan ilçesindeki mezarlık bölgesi ihata duvarıyla koruma altına alındı.

Çelikhan Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından ilçe mezarlığı olarak kullanılan Yeşil Vadi bölgesinde koruma amacıyla ihata duvarı yapıldı.

Adıyaman'da Jandarmanın 187. Yılı Kutlanıyor
Adıyaman'da Jandarmanın 187. Yılı Kutlanıyor
İçeriği Görüntüle

Mezarlık etrafında yapılan çalışmanın bitirilmesinin ardından bir açıklama yapan Çelikhan Belediye Başkanı Mahmut Şahin, “Çalışmalar süresince gösterdikleri anlayış için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, ecdadımıza yakışır, daha bakımlı ve güvenli mezarlık alanları için çalışmalarımızı tamamladık.” dedi.

Çalışmayı Kaymakamlık ile ortaklaşa yaptıklarını belirten Başkan Şahin, Çelikhan Kaymakamı Özgür Pelvan’a desteği ve katkısı için teşekkür ettiğini ifade etti.

Muhabir: Mehmet Emin Danış