Şırnak’ta Uluslararası El Cezeri Sempozyumu Sona Erdi
Şırnak’ta Uluslararası El Cezeri Sempozyumu Sona Erdi
İçeriği Görüntüle

Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, belediyenin proje uyguladığı Dumlupınar, Erdemoğlu ve 15 Temmuz Şehitler Mahallelerindeki çalışmaları inceledi.

Dün her üç mahalleye de giderek çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alkan, bir yandan çalışan ekiplerden bilgi aldı, diğer yandan bölgedeki vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi.

İlk olarak Erdemoğlu Mahallesindeki Dumlupınar Ortaokul’nda eğitim gören öğrencilerin bu alanda bulunan evlerine ulaşımlarını kolaylaştırılması amacıyla daha önce belirtilen alanda yapılan inşaat çalışmaları nedeniyle askıya alınan merdiven çalışmasının biran evvel yapılması ve okul çevresinin düzenlenmesi için birim Müdürlerine talimat veren Reşit Alkan, 15 Temmuz Şehitler Mahallesindendeki Muhammed Mursi Parkı’nın çocuk oyun alanına yapılacak olan Dev Kule Oyun Grubu ve Spor Aletleri’nin yumuşak zemin çalışmasını yerinde inceledi.

Mahallede karşılaştığı çocuklarla da bir süre sohbet edip, fotoğraf çektiren Başkan Alkan, son olarak Alioğlu Garden Düğün Salonu sahiplerini ziyaret ederek açılışa hazırlanan iş yeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Besni Belediye Başkanı Alkan Çalışmaları İnceledi1

Muhabir: Mustafa Peşket