Can; “Geçtiğimiz dönem birçok hizmetin altına imza attık. Sevindirici olan ise odamızın hiçbir şahsa ve kuruma borcu bulunmamasıdır” dedi.
Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Can, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Göreve geldiğimiz günden beri elimizden geldiğince üyelerimize faydalı olmaya çalıştık. Camianın içinden gelen biri olarak, esnaflarımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini iyi bilmekteyim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte seçildiğimiz taktirde inşallah daha iyi bir hizmet vereceğimize inancım tamdır” dedi.
Güzel işlere imza attıklarını düşündüğünü de belirten Can; “Bunlardan bazılarını şöyle sıralamak istersek;
Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın trafik işlemlerinin daha hızlı ve sağlık bir şekilde yürümesi için trafik bürosu ile iyi bir diyalog içerisindeyiz. Sürücü kurslarının daha verimli olmasını sağlamak için uzun süredir çalışmalarını koordinasyon içerisinde yakından takip etmekteyiz.
Üyelerimizin odamız tarafından yapılan yardımlardan faydalanmaları için azami gayret sarf edilmektir. Mesai saatleri içinde olsun olmasın 24 saat üyelerimize hizmet verme gayreti içerisinde olduk.
Odamız hizmet binasına ilaveten modern bir toplantı salonu yaptık. Odamıza ait otoparkta araçların konulduğu kısımların üzeri kapatılmış daha kullanışlı hale getirildi.
Odamıza kayıtlı bütün üyelerimizin kayıt, muhasebe ve her türlü işlemleri internet ağı kullanılarak on line ortamda günümüz teknolojisine uygun olarak yapılmakta olup bu gibi yeniliklerle üyelerimize daha verimli ve hızlı bir hizmet sunmaktayız..
Esnaflarımıza her şeyin en güzelini sunmaya ve modern teknolojiyi yakalamaya çalıştık. Bütün resmi kurum ve kuruluşlarla her zaman diyalog içerisinde olduk, dedi.
Seçildikleri taktirde gelecek dönem için projelerinden de bahseden Can, öncelikle
Odamıza Otopark, gibi gelir getirecek yerler yapmak.
Yeni bir Kurtarıcı aracı almak (vinç vazifesi de görebilecek)
Bütçemizin el verdiğince kaza yapan ve maddi sıkıntı çeken esnaflarımıza yardımda bulunmak
Tüm resmi ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog içerisinde olmak
5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek kuruluş Kanunu çerçevesi içerisinde Kanun yetki verdiği bütün haklardan Esnaflarımızın faydalanmasını sağlamak, olacak, dedi.