ULUSAL (PERRE) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülülen FETÖ terör örgütüne yönelik son iki haftada, Adıyaman'ın da aralarında bulunduğu 29 ilde düzenlenen operasyonlarda 63 şüphelinin yakalandığını, şüphelilerden 41'inin tutuklandığını duyurdu.

Bakana Yerlikaya, açıklamasının tamamında şu ifadelere yer verdi:

FETÖ'ye yönelik 29 ilde Jandarmamız tarafından son 2 haftadır düzenlenen operasyonlarımızda 63 şüpheliyi yakaladık!

FETÖ terör örgütünün 'Güncel Yapılanması' içerisinde faaliyet yürüten,

Ankesörlü telefonlarla örgüt içerisinde sorumlu şahıslar ile irtibatta bulunan,

Terör örgütüyle iltisaklı sözde yardım kuruluşlarına finans sağlayan,

Sosyal medya hesapları üzerinden FETÖ'nün propagandasını yapan ve yurt dışına kaçma girişiminde bulunan 63 şüpheli yakalandı. 41'i tutuklandı. 4'ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. Diğerlerinin işlemleri devam ediyor.

Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile Jandarma TEM Daire Başkanlığımız koordinesinde, İl Jandarma Komutanlıklarımızca; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Denizli, Edirne, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Osmaniye, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Yozgat ve Zonguldak'ta operasyonlar düzenlendi.

Milli iradeye karşı kurulan tuzaklar bir bir bozuluyor. Devletimizin bütünlüğüne, milletimizin huzuruna kastedenlerle mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor!

Emeği geçenleri tebrik ediyorum.'

Kaynak : PERRE

Mardin'de meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı
Mardin'de meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: RSS