Kaza Besni'ye bağlı Kurugöl Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep istikametinden Adıyaman istikametine gelmekte olan Hatice K. sevk ve idaresindeki 02 AY 793 otomobilin, aynı istikamete gelmekte olan Talip Demir sevk ve idaresindeki 34 BNF 06 plakalı otomobili sollarken yandan çarparak kaçtığı iddia edildi. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu takla atan otomobilde bulunan Adıyaman Terziler Odası Başkanı Osman Demir (66), Talip Demir (40), Sevgi Demir (42), Melik İskender Çakır (11) ve Nazife Güneş (57) yaralanarak olay yerine sevk edilen ambulanslarla Besni Devlet Hastanesine kaldırıldı. Aynı otomobilde bulunan Neriman Diş (55) ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Savcının olay yerini incelemesinin ardından Neriman Diş'in cenazesi Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Besni İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önemleri alırken, yol bir süre trafiğe kapandı. Otomobilin yoldan kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Olay yerinden kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsü ise yaklaşık 1 kilometre ileride patlayan lastiğini değiştirirken Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.