Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan, korona virüs salgınından dolayı yaşanan zorlu süreçte vatandaşlara ve engellilere yaptığı yardımlardan dolayı Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu'na makamında plaket takdim etti.

Plaket takdim töreninde Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mitat Songur, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Mercan TV İmtiyaz sahibi İbrahim Arslan ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi E. Soydan Doğru hazır bulundu.

Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu'nun engellilerin her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Başkan Arslan; "Yaklaşık 3 aydır tüm dünyada olduğu gibi Besni'de de korona virüsü salgını ortaya çıktı. O günden bugüne yaşanan bu zorlu süreçte Besni Kaymakamımız Bedirhan İmamoğlu, vatandaşlarımızın yanlarında olarak yardımcı olmak için elinden geleni yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Ayrıca Kaymakamımız göreve başladığı günden buyana derneğimize ve engelli kardeşlerimize her zaman destek oldu. Biz de kendisine yapmış olduğu yardım ve desteklerinden dolayı plaket takdim ettik. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.