BESNİ GÜNCEL - Besni Alperen Ocakları İlçe Başkanı İsrafil Yalçın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.
Yalçın açıklamasında, emeğin kutsallığına dikkat çekerek, “İşçinin ücretini alın teri kurumadan veriniz” hadis-i şerifini hatırlattı ve helal kazancın önemine vurgu yaptı.
Toplumsal huzurun işçi ve işverenin karşılıklı saygı ve adalet çerçevesinde hareket etmesiyle sağlanabileceğini belirten Yalçın, birlik ve beraberliğin önemine işaret etti. Emek kavramının ideolojik çatışmalara alet edilmemesi gerektiğini ifade eden Yalçın, bu değerin vatan ve millet sevgisiyle ele alınmasının gerekliliğini dile getirdi.
İsrafil Yalçın, mesajının sonunda Besni halkının ve tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, çalışma hayatında hakkaniyet ve bereket temennisinde bulundu.
Next



