Besnişoförler Odası

AK Parti ilçe başkanı Ömer Ertürk, yönetim kurulu üyeleri Yerel yönetimler Başkanı Kemal Temel, Teşkilat Başkanı Mehmet Doğan, Yusuf Güllü, İsmail Ağar, İlyas Timor, Hasan Topaloğlu, ve Gençlik Kolları Başkanı Gazi Umut Yavuz, Besni’de yeniden seçilen esnaf odası başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyet, Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Hayati Işitmen ile Besni Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden seçilen Ferhat Songur’u makamlarında ziyaret ederek yeni dönem için başarı dileklerini iletti.

Yavuz Donat Yazdı: Adıyaman Küllerinden Doğuyor, Besni Örnek Oluyor
Yavuz Donat Yazdı: Adıyaman Küllerinden Doğuyor, Besni Örnek Oluyor
İçeriği Görüntüle

Besnişoförler Odası-1

Ziyaret kapsamında, Besni’de esnaf ve sanatkârların karşılaştığı sorunlar, yerel ticaretin geliştirilmesi, ulaşım ve taşımacılık sektörünün ihtiyaçları ile oda–teşkilat iş birliği konuları ele alındı. AK Parti heyeti, esnafın ilçenin ekonomik ve sosyal yapısındaki önemine dikkat çekerek, her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı.
AK Parti ilçe başkanı, esnaf odalarıyla sürdürülecek güçlü iletişimin ve ortak aklın, Besni’nin kalkınmasına önemli katkılar sunacağını belirtti.

Gençlik Kolları Başkanı Gazi Umut Yavuz da gençlerin istihdamı ve esnafla genç girişimciler arasındaki iş birliğinin artırılmasına yönelik çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.
Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayati Işitmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine duyulan güven için teşekkür etti. Yeni dönemde esnafın sorunlarına çözüm üretmeye, oda hizmetlerini geliştirmeye ve Besni’nin ticari hayatını güçlendirmeye kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.

Besni Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ferhat Songur ise esnaf odaları arasındaki dayanışmanın önemine vurgu yaparak, taşımacılık ve ulaşım sektöründeki esnafın taleplerini ilgili kurumlarla iş birliği içinde takip etmeyi sürdüreceklerini belirtti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Muhabir: Mustafa Peşket