BESNİ GÜNCEL - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 21 Ağustos 1996 tarihinde şehit olan Jandarma Er Abdulgani Adalı, şehadetinin 30. yılında dualarla anılıyor.
Çukurca ilçesine bağlı Geyiktepe mevkiinde meydana gelen olayda Jandarma Er Abdulgani Adalı ile birlikte Piyade Komando Er Şenayi Akdağ ve Jandarma Komando Er Necmettin Bayraktar da şehit oldu.
ABDULGANİ ADALI'NIN İSMİ KAHTA'DA YAŞATILIYOR
Şehit Abdulgani Adalı'nın adı, memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir ilkokula verilerek yaşatılıyor.
Aradan geçen yıllara rağmen şehit Abdulgani Adalı'nın hatırası, ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Kahta'da da yaşatılmaya devam ediyor.
30 YILDIR UNUTULMADI
21 Ağustos 1996'da vatan görevini yerine getirirken şehit olan Abdulgani Adalı, şehadetinin 30. yılında rahmet ve dualarla anılıyor.
Abdulgani Adalı ile aynı olayda şehit olan Piyade Komando Er Şenayi Akdağ ve Jandarma Komando Er Necmettin Bayraktar da minnet ve rahmetle yad ediliyor.
Şehitlerin aziz hatıralarının gelecek nesillere aktarılması ve isimlerinin yaşatılması, vatan uğruna verilen mücadelenin unutulmaması açısından önem taşıyor.
Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
#AbdulganiAdalı #Kahta #Şehit #Şehitlerimiz #Adıyaman #Çukurca #Geyiktepe
Next



