BESNİ GÜNCEL - Adıyaman'da okul öncesi öğrencilerinin hayal gücünü ve yazma becerilerini geliştirmek amacıyla yürütülen "İlçemin Minik Yazarları" projesinin yıl sonu sergisi düzenlendi.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'un katılımıyla gerçekleştirilen programda, Korucular Anaokulu, Sümer Anaokulu, Yuvam Anaokulu, Yunus Emre Anaokulu, Pınar Anaokulu ve Nasrettin Hoca Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı çalışmalar sergilendi.
MİNİKLER KENDİ HİKÂYE KİTAPLARINI YAZDI

Proje kapsamında öğrenciler, ailelerinin desteğiyle kendi hikâye kitaplarını hazırlayarak yazarlık deneyimi yaşadı. Sergide miniklerin kaleme aldığı eserler büyük ilgi gördü.
Programda ayrıca öğrenciler tarafından hazırlanan defile gösterileri, ebru sanatı etkinlikleri ve ritim oyunları da sergilendi. Miniklerin ortaya koyduğu çalışmalar, katılımcılardan beğeni topladı.
OKUL-AİLE İŞ BİRLİĞİNE ÖRNEK PROJE

Öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve ailelerin eğitim sürecine aktif katılımını amaçlayan proje, okul-aile iş birliğinin başarılı örneklerinden biri olarak değerlendirildi.
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, projeye katkı sunan öğretmenler, veliler ve öğrenciler tebrik edilerek, çocukların hayal dünyalarını geliştiren çalışmaların devam edeceği belirtildi.
#BesniGuncel #Adıyaman
Next



