BESNİ GÜNCEL - Alberto Cappiello ve Coşkun Coşkundeniz’in sahne aldığı Adıyaman Filarmoni Orkestrası konseri izleyenlere unutlmaz bir gece sundu.

Çağdaş Adıyamanlılar Derneği ve Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen konserde buluşan Adıyamanlılar hasret giderdi.

Konser sonrası bir açıklama yapan Çağdaş Adıyamanlılar Derneği (ÇADAP) Başkanı Aziz Levent Binzet; “Sevgili Şef Özgür Oğuz yönetiminde Üsküdar’da sahne alan Adıyaman Filarmoni Orkestrası, Alberto Cappiello ve Coşkun Coşkundeniz’in katkılarıyla izleyenlere doğuyla batının sentezlendiği muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Senfonik Adıyaman Türküleri adı altında Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür Merkezi Boğaziçi Salonunda gerçekleşen geceye ev sahipliği yapan Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Sinem Dedetaş ve Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda ÇADAP üyemiz kıymetli hemşehrimiz Sayın Nihat Doğan’a ÇADAP olarak katkılarından ve dernek faaliyetlerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu keyifli gecede başta Şef Özgür Oğuz olmak üzere Filarmoni Orkestrası’ndaki tüm sanatçı dostlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.






