Adıyaman Belediyesi, engelli, yaşlı, hasta veya kendi bakımını yapmakta zorlanan vatandaşların evlerine düzenli olarak ücretsiz saç ve sakal tıraşı hizmeti sunuyor. Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin talimatıyla yürütülen çalışma memnuniyetle karşılanıyor.
Vatandaşın talebi üzerine belediyenin berber personeli, randevu oluşturularak ilgili adrese gidiyor; kişinin ihtiyaçlarına göre saç ve sakal tıraşını hijyen kurallarına uygun şekilde ev ortamında gerçekleştiriyor. Böylece hem kişisel bakım hizmetine erişemeyen vatandaşa kolaylık sağlanıyor hem de ailelerin yükü hafifletilmiş oluyor.
Eşi hasta olduğu için verilen tıraş hizmetinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Zeynep Uyar, duygulanarak Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye teşekkür etti.




