Adıyaman Belediyesi Altyapı (1)Adıyaman Belediyesi ASKİM (Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü) ekipleri, kent genelinde altyapı yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Altınşehir Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar doğrultusunda, küçük sanayi sitesi karşısında bulunan 3071 ile 3082 no’lu sokakların bulunduğu bölgede 300’lük borular kullanılarak 180 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşeme çalışması yürütülüyor.

Kamu-Sen iş bırakma eylemi yaptı
Kamu-Sen iş bırakma eylemi yaptı
İçeriği Görüntüle

Çalışmalar kapsamında modern ve dayanıklı boru sistemleri kullanılarak bölgenin kanalizasyon altyapısı daha sağlıklı ve uzun ömürlü hale getiriliyor. Ekipler, özellikle yoğun yerleşim alanlarının bulunduğu bölgelerde olası altyapı sorunlarının önüne geçmek için gece gündüz sahada görev yapıyor.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Altınşehir Mahallemizde ve şehrimizin birçok noktasında altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bu bölgede yaklaşık 180 metre uzunluğunda 300’lük borularla kanalizasyon hattı döşeyerek hemşehrilerimizin yaşam konforunu artırmayı hedefliyoruz. Halkımızın sağlıklı ve sorunsuz bir altyapıya kavuşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Amacımız, şehrimizin geleceğine hizmet edecek kalıcı yatırımları hayata geçirmek. Bu süreçte hemşehrilerimizin sabrı ve desteği için teşekkür ediyor, çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğimizi ifade ediyorum.”

Muhabir: Soydan Doğru