Adiyaman Ak Gençli̇kAK Parti’nin gençlik kolları, Türkiye genelinde en fazla üye kazandıran iller sıralamasında Adıyaman’ı 4. sıraya taşıyarak önemli bir başarıya imza attı.

AK Gençlik’in Adıyaman’daki dinamik yapısı, sokak sokak, ev ev gerçekleştirdiği tanıtım ve üyelik çalışmalarıyla meyvelerini verdi. Davasına inanmış, memleket sevdalısı gençlerin emeğiyle kazanılan bu başarı, ildeki siyasi hareketliliği de artırdı.

ÖZHAN: ADIYAMAN, GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE DAHA GÜZEL GÜNLERE YÜRÜYOR."

Konuyla ilgili açıklama yapan Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, gençlerin azminin ve çalışkanlığının bu sonucu getirdiğini belirterek şunları söyledi:

"Adıyaman’ımız, AK Gençliğin coşkusu ve heyecanıyla Mayıs ayında Türkiye 4.’sü oldu. Bu, gönülden gönüle ulaşan, samimiyetle yürütülen çalışmaların bir sonucudur. Gençlerimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizin geleceği için büyük bir özveriyle çalışıyor. Bu başarıda emeği geçen her bir gencimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Adıyaman, gençlerimizin enerjisiyle daha güzel günlere yürüyor."

ADIYAMAN’DA GENÇLİĞİN SİYASİ HEYECANI

AK Partili Kurt’tan deprem bölgesine müjde
AK Partili Kurt’tan deprem bölgesine müjde
İçeriği Görüntüle

Özhan açıklamasında, bu başarının ildeki gençlerin AK Parti’ye olan güveninin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Üniversiteli gençlerin, esnaf ziyaretlerinin ve mahalle çalışmalarının bu süreçte etkili olduğu belirtildi.

Adıyaman’ın genç nüfusunun siyasete olan ilgisi, AK Gençlik’in yenilikçi projeleri ve iletişim kampanyalarıyla daha da güçleniyor. İl teşkilatımız, önümüzdeki dönemde de hem yerel hem ulusal politikalar doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam edecek,” dedi.

Editör: Soydan Doğru