Cumhurbaşkanlığı Kararlarıyla 9 Ülkeye Büyükelçi Ataması Yapıldı
Cumhurbaşkanlığı Kararlarıyla 9 Ülkeye Büyükelçi Ataması Yapıldı
İçeriği Görüntüle

BESNİ GÜNCEL - Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre 18 Ağustos Salı günü yurt genelinde hava sıcaklıklarının genel olarak mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Güney kesimlerde ise sıcaklıkların yer yer mevsim normallerinin biraz üzerinde olması öngörülüyor.

BAZI BÖLGELERDE SAĞANAK BEKLENİYOR

Yurdun birçok kesiminde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava beklenirken; Doğu Karadeniz, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Antalya’nın doğusu, Mersin, Adana’nın kuzeyi, Hatay’ın kıyıları, Osmaniye, Sivas, Tokat, Ordu, Malatya’nın batısı, Ardahan ve Erzincan çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNDE

Meteoroloji’nin 18-24 Ağustos dönemine ilişkin tahmininde de Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Marmara, Ege ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ise 18 Ağustos Salı günü genel olarak yağış beklenmiyor.

Muhabir: Hatice Çoban