Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve partililer tarafından karşılanan Yakup Taş’a burada sevgi gösterileri yapıldı, havai fişekler atıldı.

Seçim İrtibat Bürosu’nda partililere seslenen Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, “Seçim çalışmalarında içimizden biri dediğimiz, mahallemizden, sokağımızdan birisi dediğimiz, şimdi de ona bir ekleme yapıyorum, evimizden birisi dediğimiz değerli milletvekilimiz Yakup Taş bey aramızda, kendisini kutluyor ve ilçemize hoş geldiniz diyorum.

Gölbaşı’nda her seçimde yüzümüzü ak çıkartan sizlere, sevgili gençlerime, bacılarıma, analarıma, değerli kardeşlerime, bizi dualarıyla destekleyen ulvi kişilere teşekkür ediyorum.

Bir kez daha Cumhurbaşkanımızın rekor oyla seçilmesinde desteğini gördüğümüz Cumhur İttifakında birlikte yürüdüğümüz MHP başta olmak üzere ittifakta yer alan tüm partilere de minnetlerimi arz ediyorum. Ben şahsım adına, sizler adına, burada bulunmayan Gölbaşılılar adına Yakup Taş milletvekilimize hayırlı olsun diyorum.”

AK Parti Adıyaman Milletvekiline seçilen Yakup Taş ise konuşmasında tüm ümmetin gözünün aydın olduğunu belirterek kendisini coşkulu bir şekilde karşılayan kalabalığa desteklerinden dolay teşekkürlerini sunduğunu söyledi.