Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş beraberinde Jandarma Uzman Çavuş Alper Demir Yürek, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin, Akpınar ve Doyran Orta Okulları Müdürleri, Kurum Personelleri ile birlikte Fırat Kalkanında Şehit olan Tank Uzman Çavuş Akif Güleç, Malatya’da Görev Şehidi Jandarma Er Basri Korkmaz ailelerini ziyaret etti.

İl Müdürü Fikret Keleş, Devletin ve Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade ederek, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.

Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu bütün şehit ailelerinin de bu gururu ve onuru en iyi şekilde taşıdıklarını söyleyen İl Müdürü Fikret Keleş;”Şehitlerimiz bizim gururumuzdur. Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkânları kendilerinin hizmetindedir' dedi.,

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen İl Müdürü Fikret Keleş, şehitlerimizin aileleri ve maddi ve manevi sıkıntıları olduğunda mutlaka kendilerine ulaşmalarını istedi.