Paris Royal Düğün Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet gecesi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Çelebi Taşdemir; "Bu gecenin haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan ve siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum.

Emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bir birey olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyorum.

Bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum.

Sevgili gençler, okula il başladığınız günden bugüne kadar eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız ve mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır" dedi.

Taşdemir'den sonra konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Murat Yazgan ise; "Bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna geldik. Gençlerimiz bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz. Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları tatlı bir anı olarak kalırken asil zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında sizlere başarılar diliyorum. Ayrıca okul aile birliğimize katkıda bulunan Besni Concept sahibi Vakkas Korkmaz'a, Aslı Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Baba'ya, Ilgın Kuyumculuk sahibi Sermest Karadayı'ya ve Polat Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Polat’a teşekkür ederim. Bu organizasyonda emeği geçen şevk ve efor sarf eden, zamanını ve gücünü harcayan okulumuz öğretmeni Mehmet Şenadım hocamıza, okul idaresi ve öğretmelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.