Adıyaman Orman İşletme Müdürlüğünün destekleriyle düzenlenen Fidan dikim törenine Orman İşletme şefi Eyüp Karagöl, Hakan Demirbağ, MASDER Başkanı Mehmet Güneş ve MASDER üyeleri katıldı.

Çok anlamlı hatıra ormanı oluşturduklarını dile getiren MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “Yakın bir zamanda Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu belirtmek ve harekatın adının Adıyaman’da yaşatılması adına ‘Zeytin Dalı Harekatı’ Anısına ilimiz Türmüz köyü mevkiinde değerli üyelerimizle birlikte fidan dikim organizasyonu gerçekleştirdik. İnşallah dikilen fidanlar büyüyecek harekata da adını veren zeytin ağaçlarının, kökleri toprağa, dalları ise gökyüzüne doğru uzanacaktır. Mehmetçiklerimiz her türlü koşulda ülkemizin güvenliği için milli ve yerli silahlarımızla başarıyla başladığı operasyonu başarıyla sürdürmüştür. Onlar Afrin’da canla başla mücadele ederken, bizlerde burada dualarımızla onların yanında olmaya, oluşturduğumuz ‘Hatıra Ormanıyla’ onların anısını yaşatmaya çalıştık. Afrin başta olmak üzere ülkemiz, vatanımız ve bayrağımız için mücadele verirken şehit düşen yiğitlerimizin mekanları cennet olsun. Yaralanan ve tedavi gören gazilerimize Allah’tan Acil şifalar diliyoruz. Onlara minnet borçluyuz. MASDER Ailesi olarak oluşturmuş olduğumuz hatıra ormanını onlara armağan ediyoruz. Bizlere bu konuda destek olan Orman İşletme müdürlüğümüze ve fidan dikimine katılan üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ağaç ve onun oluşturduğu ormanların hayat damarları ve oksijen kaynağı olduğunu dile getiren Orman İşletme şefi Eyüp Karagöl; "Ağaçlarımız ülkemiz için çok büyük değerdir. Bugün MASDER ailesiyle birlikte Afrin’de başlatılan ‘Zeytin Dalı’ harekatı adına Zeytin Fidanları dikilerek çok anlamlı bir hatıra ormanı oluşturuldu. İnşallah O dikilen fidanlar büyüyecekler ve harekata da adını veren zeytin ağaçları olacaklar." dedi.