Gölbaşı Lisesi toplantı Salonu’nda  yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Toplantıda, 2017 yılı gelir ve gider hesapları görüşüldü. 2017 yılı faaliyet raporu okundu. Daha sonra bir yıl süre ile görev yapacak plan ve bütçe komisyon üyesi ile ihtisas komisyon üye seçimi ile birlik encümeninde bir yıl süre ile görev yapacak 2 il encümeni ve 2 köy muhtarı seçimine geçildi.

Gerçekleştirilen seçimde İl Genel Meclis üyelerinden Emrullah Kara  25 oy, Cumali Dursun 16 oy alırken İsmail Kuşoğlu ise 14 oy aldı.
Seçim sonucunda birlik encümenliğine İl Genel Meclis Üyeleri Emrullah Kara ile Cuma Dursun seçilirken, muhtarlardan ise Ozan Köyü Muhtarı Cuma Ede ile Çelik Köyü Muhtarı Hüseyin Atılgan oy birliği ile seçildiler.

Seçim sonrası gazetemize açıklamada bulunan İl Genel Meclis üyesi Emrullah Kara, “Gölbaşı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı seçiminde, tüm köy muhtarlarımızın şahsıma karşı göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı arz ederim.

Saygıdeğer muhtarlarımın bu teveccühlerine layık olmak için, bütün gayretimi sarf edeceğimin bilinmesini isterim.” Dedi.