Adıyaman Valiliği ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) işbirliği ile bugün Hükümet Meydanı'nda 15 Temmuz şehitleri için bir mevlid-i Şerif programı düzenlenecek.

15 Temmuz gecesi Türk Silahlı Kuvvetler (YSK) içerisindeki bir gurup FETÖ'cü tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin millet tarafından bertaraf edilmesi ve olaylar esnasında şehit edilen 239 vatandaşımız için Adıyaman Valiliği ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) tarafından Hükümet Meydanı'nda, hem anma hem de Mevlid-i Şerif programı düzenlenecek. Bugün akşam saat 22'de düzenlenecek mevlit programına binlerce vatandaşın katılması bekleniyor.

Yapılacak mevlit programı ile ilgili bir açıklama yapan Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan " Maalesef ülkemiz, TSK içerisine sızmış asker kılıklı hain teröristler tarafından saldırıya uğradı. 15 Temmuz gecesi uçaklardan ve tanklardan atılan bombalar, FETÖ'cü hainlerin silahlarından çıkan mermilerle 239 vatandaşımız şehit oldu. Ve yine yüzlerce vatandaşımızda yaralandı. Öncelikle bu saldırı gerçekleştiren hainleri tekrar lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yaşadığımız bu süreçte şehitlerimizden dolayı hem hüznü yaşıyoruz hem de milletimizin tanklara silahlara karşı koyduğu haklı mücadelede galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bir daha bu tür acı olayları bir daha yaşamayacağız. Elbette bu süreçte birlik ve beraberliğinin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bizler de Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti olarak Adıyaman Valiliği ile bir işbirliği yaparak 15 Temmuz şehitleri için Çarşamba (Bugün) saat 22'de günü valilik önünde bir Mevlid-i Şerif programı düzenleyeceğiz. Tüm halkımızı mevlit programımıza davet ediyoruz. Düzenleyeceğimiz mevlit programı hayırlara vesile olur inşallah." dedi.