Yenimahalle Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Bursa İnegöl ve Muğla Milas takımları arasından oynanan voleybol müsabakasını Vali Nurullah Naci Kalkancı, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş izledi.

18 - 20 Mart tarihleri arasında Yeni Mahalle Spor Salonunda düzenlenen müsabakalara 8 Kulüpten 250 sporcunun katıldığını belirten Vali Nurullah Naci Kalkancı, 2018 – 2019 sezonunda 1.ligde mücadele edecek takımları belirlemek için Adıyaman’da 3 gün süren müsabakaların başarıyla ve centilmenlik ruhu içerisinde tamamlandığını söyledi.

Müsabakalar sonrasında A Grubunda 1.Yozgat Sorgun Belediyesi 2. Çorum Sungurlu Belediyesinin B Grubunda ise 1.Bursa Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediye Spor Kulübü 2. Muğla Milas Belediye Spor Kulübünün olduğunu söyleyen Vali Kalkancı, “Voleybol adına büyük ve önemli bir organizasyona ev sahipliği yaparak yüzlerce sporcuyu ve takımı ilimizde misafir ettik. Umarım kısa bir zaman olsa da ilimizden mutlu ve keyifli izlenimlerle ayrılmanıza vesile olabilmişizdir. Ben başta Voleybol Federasyonumuz olmak üzere tüm sporcu, antrenör, idareci ve hakemlerimize teşekkür ediyor, bir üst lige çıkmayı başaran takımlarımızı da kutluyorum” dedi.

Müsabakalar sonrası Yozgat Sorgun Belediyesi ve Çorum Sungurlu Belediyesinin şampiyonluk kupaları verildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ adına Voleybol Federasyonu As Başkanı Ahmet Göksu, Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya, Belediye Başkanı F.Hüsrev Kutlu’ya, İl Emniyet Müdürü Metin Alper’e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş'e destelerinden dolayı plaket takdim etti.