Ziyarette Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ve Okul Müdürü Çelebi Taşdemir de hazır bulundu.

Adıyaman’da yapılan müsabakalarda il birincisi olan Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi Voleybol takım sporcularını ve antrenörlerini elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, her türlü sportif faaliyetlerde sporcuların yanlarında olduklarını söyledi. Sporcuların başarılarının kendilerini gururlandırdıklarını da ifade eden Kaymakam Gencer, Kaymakamlık olarak sporu geniş tabanlara yaymanın en büyük hedeflerinden biri olduğunu sözlerine ekledi.

Genç Kızlar B Voleybol İl Birincisi olan Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi Voleybol takımı daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette sporculara hediyelerini veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; "Okullarımızın akademik başarılarının yanında sportif başarıların önemini her defasında vurguladık ve vurgulamaya da devam edeceğiz. Gençlerimizin çok yönlü gelişimleri bizlerin daima hedef olarak belirlediğimiz bir istikamettir. Bu anlamlı başarıdan dolayı Okul Müdürümüz Çelebi Taşdemir´e, Beden Eğitim öğretmenlerimiz Ersan Kaçar'a, Osman Günaydın'a ve gençlerimize teşekkür ediyor, bu güzel başarılarının devamını diliyorum" dedi.