Yıllarca Adıyaman’da gençlerin sporla uğraşmasını sağlayan ve yine binlerce gencin de Beden Eğitimi ya da Polis Meslek Yüksek Okulu Sınavlarına hazırlanmasına destek sunan Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Tekin, Adıyaman Gençlik Merkezi Müdürlüğüne asaleten atandı.

Ayhan Tekin’in böyle önemli bir göreve atanmasından duydukları mutluluğu dile getiren gençler, yıllarca Polis Özel Harekat ve Beden Eğitimi öğretmenlik bölümlerine girecek olan Adıyamanlı gençlere ücretsiz kondisyon ve spor kursu veren, aday gençlerin bu sınavlarda başarılı olmasına büyük katkı sunan Tekin’in gençler için çok yararlı bir hizmete getirildiğini söyleyerek, bu işe imza atan yetkililere teşekkür ettiler.

İlim Kültür Spor Kulübü Derneği çatısı altında Adıyaman gençliğine çok önemli hizmetlere imza atan Ayhan Tekin, yeni görevinde kendisine güvenenleri mahcup etmeme adına elinden geleni yapacağını belirterek şunları söyledi; “Sağlık memurluğu görevimin ardından severek yaptığım öğretmenlik mesleğime atandığım günden bu yana farklı illerde ve okullarda görev yaptım. İlk günden bugüne en büyük hayalim ülkemiz ve ilimiz gençliğine neler yapabiliriz, onlara ne gibi katkılar sunabiliriz derdinde oldum. Dernek çatısı altında öğrencilerimizden hiçbir menfaat beklemeden onların Beden Eğitimi Öğretmenliği, POMEM, JÖH, PÖH, PMYO okullarına hazırlanmaları konusunda elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz gençlerimiz ve bu gençlerimizin vatanına, milletine, bayrağına, devletine bağlı şekilde yetişmeleri konusunda gece gündüz demeden çalışcağız. Bu vesileyle bizlere bu görevi layık gören başta Gençlik ve Spor Bakanımıza, TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın’a, İlimiz milletvekillerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin”