Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman’da tenis, voleybol, futbol, basketbol, cimnastik ve hentbol olmak üzere tüm branşlarda faaliyet gösteren bir olarak büyük spor organizasyonlarına da ev sahipliği yaparak sporda marka bir şehir olduklarını söyledi.

Adıyaman’da düzenlenen her organizasyonda yüzlerce sporcu, antrenör ve hakemin yanı sıra misafirlerin de geldiği şehir olduklarını belirten İl Müdür Fikret Keleş, "Spor altyapısı her geçen gün yeni tesislerle güçlenen ve sporcu sayısı artan bir kent olarak bölgede fark yaratan illerin başında yer alıyoruz. Büyük organizasyonlarda ilimizi tercih eden tüm federasyonlarımıza gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederim. Bu konuda ilimizde sporun gelişimine destek olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ben ilimize gelerek müsabakalara katılan sporcularımıza ve teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımızı da kutluyorum” dedi.

“SPOR AYNI ZAMANDA TURİZM DEMEKTİR”

Adıyaman’da gerçekleştirilen birçok büyük organizasyonun aynı zaman kentin tanıtımına ve ekonomisine büyük katkılar sağladığını belirten İl Müdürü Keleş, şöyle konuştu:

“Son 3 ay içerisinde ilimizde düzenlenen grup, final ve bölge şampiyonluklarının yanı sıra Türkiye Şampiyonluklarına ev sahipliği yaparak binlerce sporcuyu misafir ettik. Böylesine önemli organizasyonlar başta ekonomik olmak üzere otellerde doluluk oranlarını artırırken şehrimizin misafirperverliği ile birlikte tarihi kültürel değerlerinin tanıtımına da katkı sağlamaktadır. Ümit ediyorum ki ev sahipliği yaptığımız bu büyük organizasyonlar önümüzdeki günlerde de devam eder. Ben ilimizdeki organizasyonlarda bizlere her zaman destek olan  ve Adıyaman’ın sporda marka kent haline gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”