Sporcu gelişiminin önemine dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, ailelerin çocuklarına olan ilgi ve desteğin başarıyı artırdığını söyledi.

İl Müdürlüğüne bağlı Gündüzlü Spor Eğitim Merkezinde Eskrim branşında eğitim alan 8 öğrenci sporcu ve velileri Antrenmanlara devamlılığının önemi ve devamsızlığın etkileri hakkında bilgiler verildiğini belirten İl Müdürü Fikret Keleş:”Eğitimlerde sorunların minimize edilmesinde aile faktörü çok önemli. Sizler çocuklarınıza ne kadar çok ilgi gösterirseniz onlar başarıya o kadar çabuk ulaşır. Sporcunun en büyük desteği ailedir. Ben eğitimleri devam eden ve yeni dönemde eğitimlere başlayacak olan öğrencilerimize ve ailelerine başarılar diliyorum” dedi.

İl Müdürü Fikret Keleş başkanlığında düzenlenen toplantıda 2018-2019 Eğitim öğretim yılı için alınacak öğrenci sporcuların gireceği sınav ve yapmaları gereken çalışmalar ile kayıtlar için gerekli evrakların temin edilme şekilleri anlatılırken, Antrenörlere de çalışma düzeni ile müsabakalara götürülen sporcularımızın seçimlerinde ki kriterler ile otomasyon sisteminin önemi vurgulandı. Toplantıda ayrıca aile, antrenör ile yönetici işbirliğinde aksayan yönler hakkında öneri ve kurallar görüşüldü.