Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor deplasmanda Ovacık Belediye Ulaşspor’u attığı gollerle 5-0 yendi.
Adıyaman 1954 spor geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kilis Belediyespor’u ardından da deplasmanda Ovacık Belediye Ulaş Sporu yenerek puanını 40’a yükselterek gruptaki liderliğini sürdürdü.
İkinci yarının başında yaşanan bazı gerginliklerin üzerine Tunceli deplasmanında alınan farklı galibiyetin takım açısından çok iyi olduğunu belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü Teknik Direktörü Telat Özden, “Yer aldığımız grupta kıyasıya bir yarış var ve ikinci yarı maçlarının başlamasıyla birlikte geri sayım başladı. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Bizi rakiplerimizden daha çok kendi maçlarımız ilgilendiriyor. Biz içeride ve dışarıda kendi oynadığımız maçları kazanmamız halinde bizim için sorun yok ve Tunceli deplasmanında güzel bir oyun ve farklı bir skorla maçı kazanmanın sevincini yaşadık. Takım olarak üzerimizde oluşan gerginliği bu hafta tamamen üstümüzden attık ve takım olarak gerçek oyunumuzu oynamaya, goller atmaya başladık. İnşallah ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da galibiyetler serimizi sürdürüp, sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Tunceli deplasmanında çok iyi bir oyun sergileyip farklı galibiyete imza atan futbolcularımız yürekten kutluyorum ve bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

Adıyaman Cihan Haber