Gençler, Yıldızlar ve küçükler kategorisinde namağlup unvanlarla şampiyon oldu. Üç takım düzenlenen törenle kupalarını aldılar.

Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende Merinosspor Gençler, Yıldızlar ve Küçükler takımlar namağlup unvanla kazandığı şampiyonluğun kupalarını aldılar. Merinos spor bu yıl 3.ligde mücadele eden A Takımının şampiyonluğu ile birlikte tüm birincilikleri aldı ve 4 adet şampiyonluk kupalarını kulübüne kazandırdı.

Kulüp Başkanı Abdurrahman Yavuz, Yönetim Kurulu üyesi Ali Atalar ve Antrenör Ali Bağcı’nın da hazır bulunduğu kupa töreninde sporcular büyük sevinç yaşadılar. Başkan Abdurrahman Yavuz alt yapıya verilen önem neticesinde A Takımın desteklendiğini ve dışarıdan az oyuncu alarak takımın şampiyon olarak ligi tamamladığını söyledi. Antrenör Ali Bağcı, kulübün kurulduğu günden bu yana önceliğinin alt yapı olduğuna dikkat çekerek  “ Bu gün bu kupaların alınmasındaki en önemli unsur alt yapının sağlam olmasıdır. Şehir merkezinde ve ilçelerde yaptığımız taramalar ile alt yapımıza oyuncular kazandırıyoruz. Geleceğimiz bu sporculardır. Bir sezonda bayanlar kategorisindeki tüm şampiyonlukları almak her antrenöre nasip olmaz. Sporcularımla gurur duyuyorum” dedi.