3 Puanla Başladık 

Kuşadası'nda 2. düzenlenen  Uluslararası Dünya Barış Turnuvasının ilk maçında Adıyaman Masterler spor kulübü Rakibi Bosna Hersek takımını  Abdullah Yılmaz (2), Murat Devran'ın attığı gollerle 3-0 yendi.

20 Takımın katılımıyla düzenlenen turnuvanın ilk maçında rakibi Bosna Hersek karşısında ilk dakikadan itibaren üstün bir oyun sergilerken 2 mükemmel gole imza atan Abdullah Yılmaz 3. Gölün de asistini yaparak galibiyette önemli katkı sundu.

Takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirten Teknik Direktör Necati Çelik; "Maça çok iyi başladık ve ilk dakikadan itibaren rakip kalede pozisyonlar yakaladık.  Erken bulduğumuz golle daha rahat oynamaya başladık.  Gelişen atakta attığımız 2 golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattık. İkinci yarıda da oyundan kopmak ve ikinci yarıda bulduğumuz 3. Golle maçı kazandık.  Bütün ekibi kutluyorum" dedi.

Turnuvaya 3 Puanla başlamanın sevincini yaşadıklarını belirten MASDER Başkanı Mehmet Güneş; "Türkiye ve Farklı ülkelerden gelen takımların yer aldığı bir turnuvada olmak bizleri mutlu etmiştir. İlk maçımızda Bosna Hersek karşısında çok iyi mücadele ettik ve maçı atılan 3 güzel golle 3 -0 kazandık. İnşallah gruptan çıkıp yolumuza devam edeceğiz. Bizlere bu güzel galibiyeti yaşatan ekibimize teşekkür ediyorum " dedi.