Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edenAdıyaman 1954 Spor, ligin ikinci yarısında Malatya Yeşilyurt Belediyesi Spor’u 1-0 mağlup etti. 
Adıyaman Atatürk Stadyumunda oynanan maçın başlama vuruşuyla birlikte maçın ilk yarısı 0-0 bitti.
Oldukça çekişmeli geçen maçın 2. Yarısında Adıyaman 1954 Sporda Kıvanç Dağ’ın 80. dakikada ceza sahası içinden topa vurmasıyla gelen golle maçın skoru 1-0 oldu. 3 Dakika uzatmalara gidilen maçta her hangi bir gol daha olmayınca maç 1-0 bitti. Maç sonrası açıklamalarda bulunan ve özellikle taraftarlara teşekkür ettiğini vurgulayan Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, "Son 8 maçımız kaldı bundan sonra her maçımız final. Futbol adına saha da her şey vardı.

İlk yarıda istediğimizi yapamadık ama ikinci yarıda futbolcularımızın gayreti ve seyircilerimizin büyük desteğiyle, alnımızın akıyla 1-0 galip geldik. Bundan sonraki maçlar daha zor alacak. Lig sonuna yaklaştıkça oyunlarda dönüyor, hakemleri bugün hiç beğenmedim. Federasyon tecrübesiz hakemleri özellikle liderin maçına vermeleri düşündürücüdür ve bundan sonra daha dikkatli olmalarını istiyorum” dedi.

adıyaman cihan haber