Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 spor kendi saha ve seyircisi önünde Hakan Açıkalın’ın attığı iki golle Şehit Kamil Belediyespor’u 2-0 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

İlk hafta kar engeline takılan takımımız Adıyaman 1954 Spor sezonun ikinci yarısının ikinci maçında muhteşem bir oyun ve Hakan Açıkalın’ın muhteşem iki golüyle maçı 2-0 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maçta başlama vuruşuyla birlikte rakip kalede etkili olmaya başlayan Adıyaman 1954 spor üst üste geliştirdiği ataklardan sonuç alamazken, maçın 19. Dakikasında günün başarılı ismi Hakan sol kanattan aldığı topla ceza sahası önünde iki rakip oyuncuyu geçerek topu kalecinin üstünden topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bulduğu golle rahatlayan ve rakip takım karşısında daha iyi bir oyun sergileyen takımımız Adıyaman 1954 muhteşem taraftarının da desteğiyle rakip kalede etkili olmaya devam etti.

Takım halinde iyi bir oyun ortaya koyan takımımız Adıyaman 1954 sporda Gökhan’ın rakip kale önündeki presi sonucu topu rakipten kapan Hakan ceza sahası önünde iki oyuncuyu çalımlayarak ceza sahası içerisine girdi ve girer girmez topu düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu ve maçın 38. Dakikasında durumu 2-0 yaptı ve ilk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci yarıya 2-0 üstünlüğün vermiş olduğu rahatlıkla çıkan takımımız Adıyaman 1954 spor ikinci yarıda rakip kalede etkili olmaya çalıştıysa da Gökhan, Ahmet, Hakan ve Tugay yakaladıkları pozisyonları gole çeviremedi. Maçın 89. Dakikasında rakip takımın geliştirdiği atakta savunmadan Abdullah’ın eline topun çarpmasına maçın hakemi penaltı çaldı. Şehit Kamil Belediyespor’dan Abdurrahman’ın penaltı vuruşunu günün başarılı ismi kaleci Sezai kurtardı. Ve maçta başka gol olmayınca takımımız maçı 2-0 kazanarak aldığı üç puanla liderliğini sürdürdü.

                Alınan galibiyet kadar taraftarın muhteşem desteğinin kendisini çok sevindirdiğini belirten teknik direktör Telat Özden; “Bugün takım olarak çok iyi bir oyun sergiledik. Sahada yer alan bütün sporcu kardeşlerimiz kendilerin verilen görevi çok iyi yerine getirdi. Tribünleri dolduran taraftarımızın muhteşem desteğiyle maçı 2-0 kazandık. Maç daha farklı sonuçla bitebilirdi ancak galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu galibiyeti bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza armağan ediyoruz” dedi.

                Muhteşem bir oyun ve 2-0 galibiyetle çok önemli bir galibiyet almanın haklı sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç; “Sahada Futbolcularımızın mücadelesi tribünde ise muhteşem taraftarımızın desteği bu galibiyeti getirdi. Maç başından sonuna kadar gerek futbolcularımızın mücadelesi, taraftarımızın tribündeki coşkusu beni çok onurlandırdı. Teknik heyetimizi, futbolcu kardeşlerimizi ve muhteşem taraftarımızı yürekten kutluyorum.” Dedi.

                İyi bir galibiyete imza attıklarını belirten günün başarılı ismi Hakan Açıkalın; “Öncelikle taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Galip geldiğimiz için mutluyum. Gol atmam kadar takımın galip gelmesi benim için daha önemli. Bu galibiyeti kulüp başkanızı Hüseyin Koç ve vefakar taraftarımıza armağan ediyoruz. Biz inandık, taraftarımızda inansın bu takım sezon sonunda Allah’ın izniyle şampiyon olacak”

7’DEN 70’E HERKES TRİBÜNDE TAKIMINI DESTEKLEDİ   

                Şehit Kamil Belediyespor maçında tribünleri dolduran binlerce taraftar takımını maçın başından sonuna kadar destekleyerek galibiyette büyük pay sahibi oldular. Tribünlerde büyük, küçük, çocuk ve bayanların bile yer aldığı maçta güzel tezahüratların yanı sıra cep telefonlarının ışıklarının yakılmasıyla birlikte Süper Lig maçlarında görmeye alıştığımız güzel görüntüler Adıyaman Atatürk Stadyumunda çok güzel bir görsel oluşturdu.