Adıyaman 1. Amatör B Grubunda mücadele eden Besni Belediye Spor, ligin ikinci maçında Gerger Atakent Spor'u kendi sahasında 6-0 gibi farklı bir skorla yenerek puanını 6'ya çıkardı. 90 dakika boyunca etkili olan yağmura rağmen ekimiz sahadan farklı skorla ayrılmasını bildi.

Maç genelinde üstün olan ekimiz, 90 dakikanın sonuna kadar rakibine gol pozisyonu vermeden maçı tamamladı. Maçın henüz 2. dakikasında sahneye çıkan M. Maviş, takımının 1. golünü attı. bu golden 6 dakika sonra Fatih şık bir golle skoru 2-0'a taşıdı. Kontrollü oynayarak rakibinin üstüne giden Besni Belediye Spor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarsına da istekli başlayan ekimiz, 55. dakikada Mustafa Tığrak'ın attığı gol ile skoru 3-0'a taşıdı. 75. dakikada ise sahneye çıkan Mahmut takımının 4. golünü kaydetti. Gerger Atakent Spor'un sahasına kapanmasıyla birlikte yüklenen ekimiz, 80. dakikada frikik kazandı. topun başına gelen Mustafa Tığrak, şık bir vuruşla topu ağlara göndererek kendisinin 2. takımının 5. golünü kaydetti. 88. dakikada ise Fatih kendisinin 2. takımının 6. golünü attı.

Maçta başka gol olmayınca Besni Belediye Spor sahadan 6-0 galibiyetle ayrılarak ligdeki puanını 6'ya çıkarttı. Averajını 15'e çıkartan ekimiz bu sonuçla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

Besni Belediye Spor bu hafta sonu Cumartesi günü Samsat Spor'u konuk edecek.