Geçtiğimiz sezon grubunda elde etmiş olduğu başarıyla Süper Lige yükselmeyi başaran Adıyaman Belediye İşitme Engelliler Futbol takımı ilk defa mücadele ettiği Süper Ligde zorlu rakibini Mustafa ŞaşmazMahmut Zafer Taştan ve Hasan Berkan Çalışır’ın attığı gollerle 3-1 yenmeyi başardı.

Kendi saha ve seyircisi önünde maça iyi başlayan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımında maçın 12. Dakikasında Mustafa Şaşmaz’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Rakip takım deplasmanda yediği gole 15. Dakikada Selçuk’la cevap verdi ve durumu 1-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarıya daha iyi başlayan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı geliştirdiği atakta penaltı kazandı ve takımın tecrübeli oyuncusu Mahmut Zafer Taştan penaltı vuruşunu gole çevirdi ve durumu 2-1 yaptı. Bulduğu gol sonrası rakibine oranla daha iyi oynayan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler takımı, maçın 88. Dakikasında galibiyeti perçinleyen golü Hasan Berkan Çalışır ile buldu. Maçta başka gol olmayınca Belediye İşitme Engelliler Futbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde Süper Lige 3 Puanla başlamanın sevincini yaşadı.

Takım olarak sezonun ilk maçına galibiyetle başlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Kulüp başkanı ve Takım kaptanı Mahmut Zafer Taştan; “Grubumuzun en güçlü ekibiyle karşılaştık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Ancak erken bulduğumuz gol bizi daha iyi motive etti. Arkadaşlarımız çok iyi mücadele etti maçı 3 güzel golle kazanmasını bildik. Bütün ekibi kutluyor, bizlere her türlü desteği sağlayan belediye başkanımız Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Zorlu maçı 3 güzel golle kazanmanın keyfini yaşadıklarını belirten Takım hocası Murat Sezgin, sahada aslanlar gibi mücadele eden takımımızı kutluyorum. Çok iyi mücadele ettik ve galibiyeti hak eden taraf olduk. Bu galibiyeti bizlere her türlü desteği sağlayan belediye başkanımız Hüsrev Kutlu’ya armağan ediyoruz dedi.