TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Gani Bereket Pazar günü deplasmanda Elaziz Belediyespor ile takımımız Adıyaman 1954 spor arasında oynanacak maça gitmek isteyen taraftarlar için iki otobüs tahsis ettiklerini söyledi.

Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahamızda oynadığımız Şehit Kamil Belediyespor maçında takımımız Adıyaman 1954 sporun muhteşem futbolunun yanı sıra tribünleri dolduran taraftarın coşkusunun kendilerini çok etkilediğini belirten başkan Gani Bereket; “Adıyaman halkı galibiyete, şampiyonluğa ve üst liglere susamış durumda. Süper lig maçlarının çoğunda birkaç bin taraftar maçı izlerken, Bal ligi müsabakasını 6-7 Bin’e yakın taraftar gelmekte. Takım kazandıkça taraftar da gelmeye coşmaya başladı. İnşallah bu takım sezon sonunda şampiyon olup üst lige çıkacaktır. Pazar günü taraftarımızın Elazığ’da oynanacak olan maç için bir çağrısı olmuştu bizlerde yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız istişare neticesinde TOBB Genç Girişimciler kurulu olarak taraftarımıza iki otobüs tahsis ettik. Pazar günü oynanacak olan maçta takımımıza başarılar diliyoruz” dedi.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu’nun duyarlı davranışının kendilerini mutlu ettiğini belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü AS Başkanı Bedrettin Özsayın; “Takımımız ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da çok iyi başladı. Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahamızda oynadığımız maçta sahada futbolcu kardeşlerimiz, tribünde ise muhteşem taraftarımız üstüne düşeni yaptı. Güzel oyunun yanı sıra birbirinden güzel iki golle galip gelmenin sevincini yaşadık. Taraftarımızın Elazığ deplasmanı için otobüs çağrısına kulak veren TOBB Girişimciler kurulu taraftarımız için iki otobüs tahsis ettiklerini kulübe bildirdiler. Bu duyarlılığından ötürü başkan Gani Bereket ve yönetim kurulu üyelerine kulübümüz ve taraftarımız adına teşekkür ediyoruz. Bizlerde bu maçı kazanıp galibiyeti onlara armağan edeceğiz.” Dedi.