Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman’da 1. Amatör kümede mücadele eden 19 takım ve 2. Amatör kümede mücadele eden 21 Amatör Spor Futbol Kulübüne krampon ayakkabı dağıtıldığını belirterek, 1. Amatör kümede mücadele eden Adıyaman Gençler Birliği takımının krampon ayakkabılarını antrenmanlarını yaptıkları Sümerevler Futbol Sahasında dağıttı. 

Adıyaman’da futbol alt yapı çalışmaları yapan amatör spor kulüplerinden Adıyaman Gençler Birliği Spor kulübünün antrenmanlarını ziyaret ederek, ilimizde sağlam temeller üzerinde oluşturulması düşünülen futbol alt yapı çalışmalarının çok önem arz ettiğine dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş, şöyle konuştu:

“Futbol ve diğer spor faaliyetlerinde altyapı çalışmalarının sporcularımızın zihinsel, fiziksel ve birçok çevresel faktörlerin sporcu kişisel gelişimi ve beraberinde spor kulüplerinin ekonomik ve performansa dayalı başarıların ortaya çıkmasında en önemli faktör olduğuna inanıyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimizdeki futbolun ve diğer spor branşlarının marka değerini yükseltme adına her turlu katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”