Besni Spor:4 – İl Özel İdare Spor:3

Adıyaman 1. Amatör ligini 2. Sırada tamamlayarak Play Off’a kalan Besni Spor, 3. Maçında İl Özel İdare Spor’u 4-3 yenerek Play Off şansını sürdürdü.

2. maçında Kahta Spor’a 5-0 yenilerek hayal kırıklığı yaşatan Besni Spor, geçtiğimiz Cumartesi günü İl Özel İdare Spor’u 4-3 yenerek kendisini affettirdi.

Maçta 90 dakika boyunca üstün performans sergileyen Besni Spor ilk yarıda birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen golü bir türlü bulamadı. 45+1’de İl Özel İdare Spor ilk defa etkili geldi ve golünü atarak 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci yarısına aynı hırsla çıkan Besni Spor 47. Dakikada Savaş’ın attığı gol ile beraberliği yakaladı. 61. Dakikada yine sahneye çıkan Savaş, kendisinin ve takımının 2. Golünü kaydetti. Maçın 70. Dakikasında Savaş’ın ortasına iyi yükselen Seydi, takımının 3-1 öne geçirdi. 80. Dakikada Savaş’ın ara pasında Osman topu ağlara gönderdi ve Besni Spor skoru 4-1’e getirdi. Bu dakikalardan sonra iyice rahatlayan Besni Spor oyunu kontrol etmeye çalıştı. 85 ve 90+1’de gelen gollerden sonra yüreğimiz ağzımıza geldi. İl Özel İdare Spor skoru 4-3’e getirdi. Hakemin bitiş düdüğü ile korktuğumuz başımıza gelmedi ve Besni Spor altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırarak Play Off şansını sürdürdü.

Adıyaman 1954’ün gruptan çıkması halinde Play Off’ta mücadele eden ilk 2 takım Bal Ligine gitmeye hak kazanacak.

Besni Spor bu hafta sonu Adıyaman Petrol Spor ile karşılaşacak.

Besni Spor: Hasan, Taner, M.Emre, Kasım, Uğur, Seydi, Talha, Yunus, Savaş, Osman, Burak

Yedekler: Cengiz, M.Bozak, Mustafa, A.Serkan, Alican, Hasan