Maçın ilk yarısında tutuk bir futbol sergileyen ekibimiz 25. dakikada kalesinde gördüğü gol ile 1-0 geriye düştü. Gol pozisyonuna bile girmekte zorlanan ekibimiz, aradığı golü bir türlü bulamadı.

Maçın ikinci yarısında bambaşka bir Besni Spor vardı. Rakibini kendi kalesine hapsederek neredeyse pozisyon bile vermeyen ekibimiz, 46. dakikada Cengiz'in penaltıdan attığı gol ile skoru eşitledi. bu golden 2 dakika sonra sahneye çıkan hasan, düzgün bir please vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi. Besni Spor dalga dalga İzol spor kalesine yüklenerek gol aramaya devam etti. 59. dakikada Osman sahneye çıkarak takımını rahatlatan golü attı ve skoru 3-1'e getirdi. Bu golden sonra daha rahat pozisyonlar bulmaya başlayan Besni spor, 67. dakikada Sercan'ın ve 82. dakikada Oğuzhan'ın golleri ile sahadan 5-1'lik skorla ayrıldı.

Besni Spor aldığı 3 puanla birlikte grupta 29 Puanla 2. sırayı kimseye kaptırmadı. Lider İl Özel İdare Spor'la 1 puan farkı bulunan Besni Spor, hedefine emin adımlarla devam ediyor.

Besni Spor bu hafta sonu Gölbaşı Belediye Spor'a konuk olacak.