Bu sezona şampiyonluk parolasıyla çıkarak iddialı bir kadro kuran Besni İdmanyurdu Spor, hedeflerini daha da yükselterek önümüzdeki sezon Play Off oynamak ve Besni'yi temsil etmek adına ilçemizde 25 senedir esnaflık yapan Hüseyin Güner'in oğlu 25 yaşındaki Yılmaz Güner'le anlaşmaya vardı.

Transfer ile ilgili açıklama yapan Besni İdmanyurdu Spor Kulübü yetkilileri; "Yılmaz Güner santrafor mevkiinde ve forvet arkası oynayabilen, uzun boyunun avantajı ile hava toplarındaki hakimiyeti ile bilinen, her iki ayağını da kullanabilen, pivot santrafor özelliklerine sahip nadir forvetlerden biridir. Daha önce futbol hayatına Mersin'de devam eden Yılmaz Güner, başarılı bir sezon geçirerek gol kralı oldu. Genç futbolcumuzu uzun uğraşlar sonucunda takımımız kadrosuna katmış bulunmaktayız. Kurallar gereği Yılmaz Güner sadece önümüzdeki sezon değil, bu sezon da kalan 11 lig maçımızda forma giyebilecektir.

Takımımıza yeni katılan arkadaşımıza, transferde emeği geçen kulüp yönetimi Efkan Efe'ye, teknik heyetimize ve tüm sporcularımıza başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.