Adıyaman 2. Amatör kümede mücadele eden Besni İdmanyurdu Spor, Adıyaman İdmanyurdu Spor'u deplasmanda 4-2 yenerek 2'de 2 yaptı.

Besni idmanyurdu Spor ilk yarıda maça istediği gibi başlayamadı. ataklarda etkili olamayan ekibimizde kaleci Abdurrahman Kurnaz kalesinde devleşerek net gol pozisyonlarına izin vermedi. İlk yarının son dakikalarında Adıyaman İdmanyurdu Spor penaltı atışı kazanarak gole çevirdi ve ilk yarı 1-o sona erdi.

Maçın 2. yarısına hızlı başlayan Besni İdmanyurdu Spor 50. dakikada Yusuf Polat'ın ayağından bulduğu gol ile skoru eşitledi.

Ataklarını sıklaştıran ekibimizde Nafi Özdemir'in attığı gol yan hakemin dikkatsizliği sonucu verilmedi. 57. dakikada Yusuf Kaya Besni İdmanyurdu Spor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.  66. dakikada sahneye çıkan Erkal Kılınç, rakiplerini bir bir geçerek topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1'e getirdi.  

Bu golün ardından Besni İdmanyurdu Spor kalesinde golü gördü ve skor 3-2 oldu.

85. dakikada Erkal Kılınç bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin 2. takımının ise 4ç. golünü atarak maçta son sözü söyledi.

Maçta cezası nedeniyle Emre Çoban ve sakatlığı devam eden Emrullah Tercan ile lisans işlemleri yetişmeyen yeni transfer Yılmaz Güner forma giyemedi.