Adıyaman 2. Amatör kümede mücadele ederek lig boyunca başarılı bir sezon geçiren ve 1. Amatör Kümeye yükselen Besni İdman Yurdu Spor, Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya’ya takıma verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Kaymakam Kaya'nın makamında düzenlenen plaket töreninde Besni İdman Yurdu Spor Kulüp Başkanı Ufuk Yılırımsarısı, 2. Başkan Efkan Efe ve Teknik Direktör Cafer Turhan hazır bulundu.

Plaket töreninde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ufuk Yılırımsarısı; "Besni İdman Yurdu Spor Kulübü olarak 2. Amatör liginde iyi bir sezon geçirdik ve 1. Amatör kümeye yükseldik. Bizim bu başarımızda Sayın Kaymakamımız Çağlayan Kaya’nın emeği ve desteği büyük. Bize her zaman maddi manevi destek vererek yanımızda oldu. Kendisine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya ise sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olduklarını belirterek, bundan sonra da destek çıkacaklarını söyledi. Kaymakam Kaya, ayrıca kaymakamlık olarak kulübe bir miktar maddi yardımda bulunacağını da sözlerine ekledi.