Adıyaman 1. Amatör B Grubunda mücadele eden ekiplerimizden Besni Belediye Spor,  deplasmanda karşılaştığı ve maç fazlasıyla lider olan Özyediyaman Spor ile 3-3 berabere kaldı. 90 dakikaya 3-2 önde giren ekibimiz, 4 dakika uzatma verildiği halde 8 dakika oynatılan uzatmanın son dakikasında kalesinde gördüğü gol ile sahadan 1 puanla ayrıldı.

Maçta 90 dakika boyunca üstün bir performans sergileyen Besni Belediye Spor, 90. dakikada 3-2 öndeydi. Maçta hakem 4 dakika uzatma verdi, ancak maç 8 dakika sürdü. 90+8'de kalesinde gol gören Besni Belediye Spor, 3 puan alacak derken sahadan 1 puanla ayrıldı. Maç sonunda teknik direktör ve futbolcular hakeme yoğun itirazda bulundu. Ekibimiz, rakibini yendi ama hakemi yenemedi.

Bu sezona fırtına gibi başlayarak başarısını sürdüren Besni Belediye Spor yöneticileri, hakemin yüzünden 3 puanı kaybettiklerini söyleyerek, emeğe saygı göstermelerini istedi. Maçta takım olarak çok iyi oynadıklarını söyleyen yöneticiler, maç sonunda futbolcularının emeklerine yazık olduğunu, maçın kendi haklarını olduğunu ifade ederek, hakemlerin daha dikkatli ve tarafsız olmalarını istedi.