Adıyaman 1. Amatör B Grubunda mücadele eden ekiplerimizden Besni Belediye Spor,  evinde ağırladığı Samsat Spor'u 3-0 yenerek yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Lig başlangıcındaki ilk maçında Kahta Spor'u 9-0, ikinci maçında ise Gerger Atakent Spor'u 6-0 yenen Besni Belediye Spor, 3. maçında ise Samsat Spor'u 3-0'lık skorlarla yenerek liderliğini sürdürdü. Rakip kaleye 3 maçta toplam 18 gol gönderen ekibimiz, hiç gol yemeyerek kalesini gole kapattı. Bu yıl iddialı olan Besni Belediye Spor, grubunda şampiyon olmak istiyor.

Samsat Spor maçının ilk yarısında durgun bir futbol oynayan Besni Belediye Spor, 12. dakikada Fatih'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda gol haricinde bir varlık gösteremeyen ekimiz, ikinci yarıya fırtına gibi başladı. İkinci yarı boyunca tek kale oynayan Besni Belediye Spor, 72. dakikada Özer'in golü ile farkı 2'ye çıkardı. Ataklarını sıklaştıran ekibimiz, girdiği sayısız gol pozisyonlarından yararlanamadı. 83 dakikada sahneye çıkan kaptan Savaş, takımının 3. golünü atarak arkadaşlarını iyice rahatlattı. Maçta başka gol olmayınca Besni Belediye Spor 3-0'la 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ekibimiz bu hafta sonu İzol Spor'la Adıyaman'da karşı karşıya gelecek.

Besni Belediye Spor: Bekir. Murat, Savaş, Mehmet, Özer, M. Maviş, Mahmut, Mustafa, Abdurrahman, M. Figenergül, Fatih