Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Pazar günü oynanacak maçlarla start alırken Bal Ligi 2. Grupta mücadele edecek olan takımımız Adıyaman 1954 Spor Kulübü kendi sahasında sezonun ilk maçında Malatya Yeşilyurt Spor ile karşılaşacak.

Kamp çalışmalarının yanı sıra oynadıkları hazırlık maçlarıyla sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş; “Öncelikle yeni sezonun Türk Futboluna hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Futbolcu kardeşlerimize kazasız, sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum. Pazar günü sezonun ilk maçını kendi sahamızda seyircimiz önünde oynayacağız. Takım olarak kamp çalışmalarımızın yanı sıra oynadığımız hazırlık maçlarıyla takım olarak her geçen gün daha iyisini yapmak adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Takım olarak teknik ekibimiz olmak üzere yeni bir ekip oluşturduk ve takımda yer alan futbolcu kardeşlerimizin birbirlerini tanıması, uyum sağlaması adına elimizden geleni yapıyoruz. İlk maçımızı kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacak olmanın avantajını da iyi kullanıp ilk maça galibiyetle başlamak istiyoruz. Her zaman yanımızda olan taraftarımızı sezonun ilk maçından itibaren yine yanımızda görmek istiyoruz. Takım olarak saha içerisinde bizler, tribünde ise taraftarımızın o coşkulu desteğiyle bu maçı kazanıp sezona galibiyet ve üç puanla başlamak istiyoruz.” Dedi.

Yeni sezonda bütün kulüplere başarılar dileyen Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç; “Takım olarak Bölgesel Amatör Ligde ilk defa mücadele edeceğiz. Grubumuzda başarılı olmak adına takıma teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transferlerimizi yaptık. İki farklı zamanda farklı mekanlarda kamp çalışmalarımızın yanı sıra hazırlık maçları oynadık. Yeni bir ekip oluşturduk ve bu ekip her geçen gün daha iyi olacak inşallah.  Pazar günü sezonun ilk maçını kendi sahamızda ve taraftarımız önünde oynayacağız. Bütün taraftarımızı maça bekliyoruz. İnşallah her zaman olduğu gibi be sezonda el birliğiyle bu takımı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.